Wat kunnen wij voor u doen

De diensten van Isotech Alkmaar

Isotech Alkmaar is uw betrouwbare onderaannemer waar u bij terecht kunt voor bouwprojecten van begin tot het eind, voor zowel realisatie als coördinatie. Naast het uitvoeren van volledige projecten zijn onze vakmensen uiteraard ook beschikbaar voor uw specialistische werkzaamheden of deelprojecten.
Wanneer u kiest voor Isotech Alkmaar kiest u voor: kennis en ervaring, gebruik van uitstekend materiaal, een zorgvuldige afwerking en uiteraard een klantgerichte werkwijze.

Element lijmen

Het lijmen van elementen en handzame blokken, zowel vuil als schoonwerk. De vaklieden van Isotech Alkmaar beschikken over de juiste kennis.
Bij het schoonwerk kunt u dan denken aan het lijmen van vellingblokken voor wanden van bedrijfshallen of sportgebouwen. Wanden geen ander metsel- of pleisterwerk over heen komt. Bij vuilwerk of half vuilwerk kunt denken aan de binnenmuren van woningen.
Bij alle muren houden we rekening met de juiste dilataties om scheuren in lange wanden te voorkomen.

Stellen

De stelleurs van Isotech Alkmaar stellen snel en nauwkeurig profielen en kozijnen en bepalen de juiste maatvoering van de buitengevel. Als extra brengen onze stelleurs folies aan boven ramen, deuren en geveldragers.
Stellen was vroeger een onderdeel van het vak timmerman. Bouwwerken zijn steeds minder recht toe recht aan en is het vak van Stelleur een specialistisch gebied geworden waarbij snelheid en nauwkeurigheid in goede samenwerking moeten vallen met complexiteit. Wat wij voor onder andere voor u kunnen stellen zijn: binnenkozijnen, profielen, geveldragers, borstweringsteunen, stelkozijnen, gevelkozijnen en prefab betonelementen.

Isoleren

Wij zijn gespecialiseerd in het Isoleren van gevels op nieuwbouwprojecten met alle soorten isolatiemateriaal, denk aan Rockwool, Isover en Kingspan. Steeds meer gebouwen dienen klimaatneutraal opgeleverd te worden. Daarom is het belangrijk om niet alleen de juiste isolatie te gebruiken maar ook om de isolatie op de juiste wijze te plaatsen.

Opperen

De meest onderschatte dienst op de bouwplaats, het opperen. Geen bouw kan zonder deze hardwerkende opperlieden. Zij zorgen voor de tijdige aanvoer van materialen en de hulpmiddelen voor de metselaars. Zij pikken de stenen onder de kraan aan, rijden de stenen naar hun plek, zorgen ervoor dat iedereen veilig en snel door kan werken.
De opperlieden van Isotech zorgen ervoor dat de onderste steen boven komt en geen metselaar zonder stenen of specie komt te staan.

Metselen

Van standaard metselwerk tot bijzonder gevelwerk, van (half)steensverband tot klezoren verbanden, strakke muren tot glooiende vormen. Voor alle metselwerken en metselsoorten kunt u uitstekend bij de metselaars van Isotech Alkmaar terecht.
Onze metselaars bouwen voor u schoon, vuil of halfvuil, precies naar wens en denken met u mee naar oplossingen.

Voegen

De ervaren voegers van Isotech Alkmaar beheersen alle soorten voegen. Van vol geborstelde voeg tot de plat vol doorgestreken voeg, van de knipvoeg tot de teruggelegde voeg en natuurlijk de gesneden voeg. Onze voegers weten hoe ze van elke muur een mooi plaatje moeten maken zodat uw muur een fantastisch aanzien heeft.